Over ons

bone, dog, skeleton

Freddy's marktkraam

Van oorsprong is Freddy’s Dierenmarkt precies dat: een marktkraam voor dierenbenodigdheden. Op latere leeftijd, na een carrière waar mijn passie niet lag, heb ik besloten het roer om te gooien en mijn passie te volgen.

Met een partytent en een zelfgebouwde marktkraam ben ik dierenbenodigdheden gaan verkopen. Met advies op maat en vooral puur natuurlijke producten probeer ik uw huisdier gelukkig te maken.

Ik sta nog steeds met veel liefde en passie op de markt. 

 

bone, dog, skeleton

Advies op maat

Elk dier is anders en heeft andere behoeftes. Daarom kunt u altijd terecht voor advies voor uw dier.

Puur natuur

Een groot deel van ons assortiment is puur natuur.
Voor dieren heel belangrijk en gezond.

Gezond leven

Alles om uw dier zo lang en gezond mogelijk als uw beste maatje in uw leven te blijven. Voor uw en zijn of haar plezier.

bone, dog, skeleton

Oer-Twents

Een van onze eigen ontwikkelde merken is Oer-Twents. Zoals de naam al een beetje weggeeft zijn dit producten die uit het mooie Twente komen. Door ervoor te zorgen dat we deze producten lokaal inkopen hebben we meer grip op de kwaliteit en dragen we ons steentje bij voor de natuur.

Oer-Twentse producten zijn minimaal behandeld. Om ze houdbaar te maken zijn ze alleen gedroogd zonder dat er nare toevoegingen zijn gebruikt. Dit in tegenstelling tot veel buitenlandse, geïmporteerde producten, waar de kwaliteitscontroles voor dierenvoeding vaak te wensen over laten. Natuurlijk veel gezonder voor uw dier en u zult merken dat ze er ook meer van kunnen genieten. Misschien omdat dieren betere geur- en smaakzintuigen hebben, misschien omdat ze uw liefde proeven!

Vaak zijn ze te herkennen aan hun originele vormen (denk aan varkensneuzen, konijnenoren, hertenpoten), maar ze zijn altijd te herkennen aan ons logo.